Nick Jr. Filmpjes

XRusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip

Anna heeft geen huisdier, maar wilt dat wel graag. Ruby maakt een combinatie van dieren voor haar, maar is dat wel verstandig? // Liam heeft een ruimteschip van karton gemaakt dat Rusty een 'beetje' aanpast. Helaas slaat het op hol!

Rusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip
Hele aflevering
Nieuw
XDoehetzelf koekjeskunst: PAW Patrol

Maak koekjeskunst van Rubble, Chase, Marshall en Skye van PAW Patrol!

Doehetzelf koekjeskunst: PAW Patrol
Nieuw
XStuiterpret

Als stuiterbessen overal stuiteren, verzint Nella een leuke manier om ze weg te krijgen!

Nella: Stuiterpret
Nieuw
XPups redden Ouwe Trouwe / Pups redden een Pony

Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Pups redden Ouwe Trouwe / Pups redden een Pony
Hele aflevering
Nieuw
XBuitenaards wezen opsporen

Als Chase hoort dat er een buitenaards wezen de Avonturenbaai is binnengevallen, probeert hij hem uit alle macht op te sporen!

PAW: Buitenaards wezen opsporen
Nieuw
XDe wilde Cali

Als Cali in de baai vast komt te zitten op een blok ijs, snellen Ryder en de pups te hup!

PAW: De wilde Cali
Nieuw
XDe Grote Board Fout

Leah en Zac zijn in het skatepark om te oefenen voor de skateboardwedstrijd. Maar vlak voor het begint, breekt Leah's skateboard! Als Leah haar twee geestjes om een nieuw board vraagt, geven Shimmer en Shine haar per ongeluk het verkeerde board, een surfboard! Leah heeft moeite om dit surfboard te besturen op het harde beton, en dus moeten de meiden een oplossing bedenken voor de wedstrijd begint!

De Grote Board Fout
Hele aflevering
Nieuw
XOp Sue passen

Becca en de bende moeten op Ringo's huisdier, Sue de kever, passen. En op Sue passen is niet zo makkelijk als ze dachten.

Becca's Bende: Op Sue passen
Nieuw
XDe felle lichten van Blaze

Blaze en AJ moeten de nachtkippen wegjagen met hun snelheidslichten!

Blaze: De felle lichten van Blaze
Nieuw
XBrandalarm

De brandweer roept Blaze zijn hulp in om een grote brand op de brug te helpen blussen.

Brandalarm
Hele aflevering
Nieuw
XZoom Zahramay

Shimmer, Shine en Leah doen mee aan de vliegende-tapijtenrace bij de Zahramay-waterval om de geestenrace-edelsteen te winnen.

S&S: Vliegende-tapijtenrace
Nieuw
XNella's Perfecte Familieportret / Reuzenproblemen

Het is Koninklijke Familieportretdag en Nella heeft er superveel zin in! Maar als alles misgaat komt het portret in gevaar en komt Nella in actie. // Er vallen enorme sneeuwballen op Castlehaven en Nella gaat uitzoeken hoe dat komt. De broertjes Trevor en Stomp blijken verantwoordelijk voor deze onaangename ijskoude verrassing.

Hele aflevering
Nieuw
XBling Bling / Gestaffineerd

Samira vertrouwt de meiden een speciale taak toe, om een hele bijzondere ketting naar de Geestjesjuwelier te brengen zodat 'ie schoongemaakt kan worden. Zeta denkt dat de ketting toverkracht bezit en besluit de ketting te stelen. De meiden doen er alles aan om hem terug te krijgen voor Zeta erachter komt welke speciale krachten de ketting bezit. Maar als ze Zeta uiteindelijk te slim af zijn, komt Samira terug en vertelt dat de ketting geen toverkracht heeft, hij is bijzonder omdat hij aan haar gegeven is door haar Geestjes-In-Training-Mentor. Samira splitst de ketting in drieën en geeft deze aan Shimmer, Shine en Leah. // Als Prinses Samira Shimmer, Shine en Leah wil laten zien hoe je transformaties uitvoert met haar staf, komt Zeta met een vals plannetje door de staf te stelen en alle geestjes in Zahramay Falls te veranderen in...kippen! Het is aan Shimmer, Shine en Leah om Samira's staf terug te halen en de geestjes te redden van een toekomst als kip!

Hele aflevering