Nick Jr. Filmpjes

XUit de brand!

Als Blaze de brandweer in actie ziet, wil hij ook graag brandweerwagen worden. En Crusher lijkt het ook wel wat.

Hele aflevering
XZon, prachtige zon

Zing met de Bubble Guppies mee over het zonnestelsel en de stralende, prachtige zon!

Nieuw
XZeta's spreuk

Als Zeta een spreuk gebruikt om geest-juwelen te stelen, gaan Shimmer, Shine en Leah naar haar schuilplaats om haar te stoppen.

Nieuw
XSlaapfeestje

Leah geeft een slaapfeestje voor Shimmer en Shine maar kan wel een beetje hulp gebruiken bij de organisatie en dus doet ze een paar wensen.

Hele aflevering
XDe trommelbloemen

Maak muziek met Diego en Kicho door ze te helpen een trommel te vinden zodat ze langs de trommelbloemen kunnen.

Nieuw
XDe paarse steen

Om de paarse steen te bemachtigen, moeten Zack en Quack een papieren pincet gebruiken om hem uit de poot van een monster te halen.

Nieuw
XTrofee Trubbels

Als de maffe dief Win von Win von Winkampioen zichzelf vermomt als mascotte met een buldoghoofd om alle trofee├źn in de stad te stelen, vermommen de FBS-spionnen Shout als de beste trofee ter wereld om de stad te redden, in Fresh Beat-stijl!

Hele aflevering
XBubbelkatje!

Molly en Gil vinden een verdwaald katje, Bubbelkatje, en de guppy's leren dat huiskatten familie zijn van de grote katten. Als het baasje van Bubbelkatje belt, brengen de kinderen haar terug naar een gigantisch kattenkunstwerk!

Hele aflevering
XStuntmania!

Stuntmania opent de grootste stuntbaan ter wereld: de Superbaan. Darington mag als eerste rijden. Crusher is jaloers en stuurt zijn Spring-schop-machine op Darington af. Behalve Darington krijgt ook Crusher een schop; beide belanden in de bergen.

Hele aflevering