Nick Jr. Filmpjes

XSlaapfeestje

Leah geeft een slaapfeestje voor Shimmer en Shine maar kan wel een beetje hulp gebruiken bij de organisatie en dus doet ze een paar wensen.

Nieuw
Hele aflevering
XDe tuin van mevrouw Vlinder

Het is lente, de perfecte tijd om te vliegeren. Maar pas op voor de tuin van mevrouw Vlinder!

Nieuw
XDinoreparatie

Ga mee met Milli, Bot en Geo op een reddingsmissie om de Stomposaurus weer in elkaar te zetten!

Nieuw
XDe pups redden de duikerklok /De pups redden de bevers

Kaptein Turbot en Francois komen met hun duikerklok vast te zitten op de bodem van de zee. De Paw Patrol moet hen redden. /De bevers knagen aan alles wat los en vast zit en de Paw Patrol schiet te hulp.

Hele aflevering
XSneller!

Blaze zit middenin een race! Hoe snel moet hij gaan om het paarse team in te halen?

Nieuw
XGezonde eetkunst: Tala

Tala van Shimmer en Shine ziet er heel smakelijk uit in deze gezonde eetkunst!

Nieuw
XTrofee Trubbels

Als de maffe dief Win von Win von Winkampioen zichzelf vermomt als mascotte met een buldoghoofd om alle trofee├źn in de stad te stelen, vermommen de FBS-spionnen Shout als de beste trofee ter wereld om de stad te redden, in Fresh Beat-stijl!

Hele aflevering
XBubbelkatje!

Molly en Gil vinden een verdwaald katje, Bubbelkatje, en de guppy's leren dat huiskatten familie zijn van de grote katten. Als het baasje van Bubbelkatje belt, brengen de kinderen haar terug naar een gigantisch kattenkunstwerk!

Hele aflevering
XStuntmania!

Stuntmania opent de grootste stuntbaan ter wereld: de Superbaan. Darington mag als eerste rijden. Crusher is jaloers en stuurt zijn Spring-schop-machine op Darington af. Behalve Darington krijgt ook Crusher een schop; beide belanden in de bergen.

Hele aflevering