Nick Jr. Filmpjes

XDe pups redden de duikerklok /De pups redden de bevers

Kaptein Turbot en Francois komen met hun duikerklok vast te zitten op de bodem van de zee. De Paw Patrol moet hen redden. /De bevers knagen aan alles wat los en vast zit en de Paw Patrol schiet te hulp.

Hele aflevering
XDe dierenbeller

Welk geluid maakt een varken? Deema de dierenbeller heeft hulp nodig om de juiste dieren voor haar boerenvriendjes Oona en Nonny te roepen.

Nieuw
XPrehistorisch lekker

Welkom bij de Dino-drive-thru van Deema, waar carnivoren en herbivoren kunnen genieten van een verrukkelijke maaltijd! Laten we ontdekken welke dinosaurussen carnivoor en herbivoor zijn!

Nieuw
XDe pups en de strenge vorst /De pups redden een basketbalwedstrijd

Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen. // Burgemeester Goodway gaat de strijd aan met burgemeester Humdinger op het gebied van basketbal. Maar dan komt ze erachter dat Avonturenbaai helemaal geen basketbalteam heeft.

Hele aflevering
XBubbelstad

Bubbelstad! O, wat een stad! De wolkenkrabbers zijn boven en de metro is beneden. Kijk hoe Deema en de Bubble Guppies in dit liedje zingen over Bubbelstad.

Nieuw
XABC-dieren

Oefen het alfabet met Dora en Boots! Er zijn dieren vermist uit het Aflabetbos en Dora heeft jouw hulp nodig om ze in alfabetische volgorde terug te vinden.

Nieuw
XTrofee Trubbels

Als de maffe dief Win von Win von Winkampioen zichzelf vermomt als mascotte met een buldoghoofd om alle trofeeën in de stad te stelen, vermommen de FBS-spionnen Shout als de beste trofee ter wereld om de stad te redden, in Fresh Beat-stijl!

Hele aflevering
XBubbelkatje!

Molly en Gil vinden een verdwaald katje, Bubbelkatje, en de guppy's leren dat huiskatten familie zijn van de grote katten. Als het baasje van Bubbelkatje belt, brengen de kinderen haar terug naar een gigantisch kattenkunstwerk!

Hele aflevering
XStuntmania!

Stuntmania opent de grootste stuntbaan ter wereld: de Superbaan. Darington mag als eerste rijden. Crusher is jaloers en stuurt zijn Spring-schop-machine op Darington af. Behalve Darington krijgt ook Crusher een schop; beide belanden in de bergen.

Hele aflevering