XBling Bling / Gestaffineerd

Samira vertrouwt de meiden een speciale taak toe, om een hele bijzondere ketting naar de Geestjesjuwelier te brengen zodat 'ie schoongemaakt kan worden. Zeta denkt dat de ketting toverkracht bezit en besluit de ketting te stelen. De meiden doen er alles aan om hem terug te krijgen voor Zeta erachter komt welke speciale krachten de ketting bezit. Maar als ze Zeta uiteindelijk te slim af zijn, komt Samira terug en vertelt dat de ketting geen toverkracht heeft, hij is bijzonder omdat hij aan haar gegeven is door haar Geestjes-In-Training-Mentor. Samira splitst de ketting in drieën en geeft deze aan Shimmer, Shine en Leah. // Als Prinses Samira Shimmer, Shine en Leah wil laten zien hoe je transformaties uitvoert met haar staf, komt Zeta met een vals plannetje door de staf te stelen en alle geestjes in Zahramay Falls te veranderen in...kippen! Het is aan Shimmer, Shine en Leah om Samira's staf terug te halen en de geestjes te redden van een toekomst als kip!

Bling Bling / Gestaffineerd
Hele aflevering
Nieuw
XMijn geheime geesten

Ontmoet samen met Leah haar geheime geesten Shimmer en Shine voor de allereerste keer!

S&S: Mijn geheime geesten
Nieuw
XZahramay Skies

Help Shimmer, Shine en Leah de gestolen sterren en toverstokken van Zita te verzamelen! Vlieg op je trouwe Zaharacorn door de lucht om ze allemaal te verzamelen!

Shimmer en Shine: Zahramay Skies
XZwem als een zeemeermin

Tijd om te duiken! Na hun ontmoeting met Nila de zeemeermin krijgen Leah, Shimmer en Shine hun eigen staarten.

S&S: Zwem als een zeemeermin
Nieuw
XGemaskerde Streek / Stilzwijgen

Leah, Shimmer en Shine gaan naar een feest in Samira's Paleis. Zeta komt stiekem ook en doet of ze Samira is. // Zeta gebruikt een toverdrankje om Leah's stem te wisselen met die van een vogel. Begrijpen Shimmer en Shine Leah's getjilp?!

Gemaskerde Streek / Stilzwijgen
Hele aflevering
XBakken met beste vrienden

Leah, Shimmer en Shine moeten zien uit te vinden hoe ze een grote verjaardagstaart kunnen veranderen in schattige kleine toetjes.

S&S: Bakken met beste vrienden
Nieuw
XNick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord

Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr. waar kinderen vier feestelijke spellen kunnen spelen met hun favoriete Nick Jr.-vrienden uit PAW Patrol, Shimmer en Shine, Blaze en Sunny Day. Kinderen kunnen elke plek in het vakantieoord zo vaak als ze willen bezoeken. Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr.-vrienden!

Leeftijd: 3-6

Nick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord
XZeta redden

Shimmer moet het vliegend tapijt repareren zodat zij, Shine, Leah en Dalia Zeta kunnen redden van een grote, rollende bal!

S&S: Zeta redden
Nieuw
XMaak kennis met Samira

Shimmer en Shine maken kennis met Samira, de prinses die de baas is over alle beginnende geestjes bij de Zahramay-waterval!

S&S: Maak kennis met Samira
Nieuw
X1,2,3 muzieksleutel

Speel samen met Shimmer & Shine en leer op een magische wijze muziek maken!

Shimmer en Shine: 1,2,3 muzieksleutel
XIJselijk race-avontuur

Wanneer de ijs-elfjes zich vastklampen aan het vliegende tapijt, beleven de meiden een ijselijk race-avontuur.

S&S: IJselijk race-avontuur
Nieuw
XReis naar Zahramay Skies

Shimmer, Shine en Leah reizen naar Zahramay Skies, een nieuw, magisch land, en ontmoeten Adara, de Sterrenstofprinses.

Shimmer & Shine: Reis naar Zahramay Skies
Nieuw
XNazboo en zijn drakenfamilie

Nazboo verzamelt edelstenen voor Zeta in het paleis van Shimmer en Shine. Hij heeft een paar hulpjes meegenomen, onder wie jouw kleuter! Eerst besturen de kinderen Nazboo, Razboo, Kazboo en Frank om zoveel mogelijk edelstenen te verzamelen. Vervolgens gaan ze op zoek naar de familie van Nazboo en naar Nahal en Tala om de lekkerste koekjes ooit te bakken. Je kind kan de koekjes vervolgens extra speciaal maken met toppings, chocoladeschilfers, kauwgomballen en nog veel meer!

Leeftijd: 3-6

Shimmer en Shine