XTracker komt bij de Pups

Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Tracker komt bij de Pups
Hele aflevering
Nieuw
XGezichtsschmink: Rubble

Halloween ligt op de loer en zo kun je je gezicht schminken als Rubble, om je kostuum van je favoriete Paw Patrol-personage af te maken!

Gezichtsschmink: Rubble
Nieuw
XSamen Tuinieren

Geen tuin is te groot, geen pup is te klein! Help je kleuter of peuter met telen en oogsten en zorg samen voor een fantastische picknick voor alle PAW Patrol-vriendjes in dit educatieve, gratis online spel op Nick Jr!

PAW Patrol: Samen Tuinieren
Nieuw
XTaart voor Jake

Gefeliciteerd Jake! Ryder en de pups moeten een grote taart naar Jake's blokhut brengen voordat Jake er is!

PAW: Taart voor Jake
Nieuw
XPups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie

Boer Al wil de schuur schoonmaken. Maar dan moeten zijn dieren wel een nachtje ergens anders slapen. // Zuma oefent het hagedissenschieten om een prijs te kunnen winnen op de braderie. Burgemeester Humdinger verstoort de boel.

Pups Redden een Slaapfeestje / Pups Redden de Braderie
Hele aflevering
XEunice op Hol

Een ontsnapte olifant is op hol geslagen in Adventure Bay! Kan een spoor van pinda's gelegd door de PAW Patrol haar weer thuis brengen?

PAW Patrol: Eunice op Hol
Nieuw
XNick Jr. limonadekraam
Nick Jr. limonadekraam
XAan de slag! Met Rocky, Zuma en Rubble

Bekijk de beste momenten van de Paw Patrol Ultieme reddingsacties met Rocky, Zuma, Rubble en de rest van de pups!

Aan de slag! Met Rocky, Zuma en Rubble
XBrutale grondeekhoorn

Als een grondeekhoorn Zuma's slaapzak steelt, heeft Marshall moeite hem weer terug te krijgen!

PAW: Brutale grondeekhoorn
XPAW Patrol: PAW-tastische missies

Heb jij het in je om lid van de PAW Patrol te worden? Help de inwoners van Avonturenbaai door samen met de pups van PAW Patrol missies te voltooien!

PAW Patrol: PAW-tastische missies
XChickaletta en de Superpups

De Superpups moeten een reusachtige Chickaletta helpen wanneer de vogelvrouw terugkomt.

Chickaletta en de Superpups
XPup Fu

Leer de oude gevechtskunst Pup Fu van PAW Patrol!

PAW: Pup Fu
XNick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord

Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr. waar kinderen vier feestelijke spellen kunnen spelen met hun favoriete Nick Jr.-vrienden uit PAW Patrol, Shimmer en Shine, Blaze en Sunny Day. Kinderen kunnen elke plek in het vakantieoord zo vaak als ze willen bezoeken. Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr.-vrienden!

Leeftijd: 3-6

XNick Jr. Superspeurtocht

Laten we verstoppertje spelen met de pups van Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen, Sunny en Team Umizoomi! Eerst moet je superspeurneus een vriendje uitzoeken om mee te spelen. Vervolgens gaan ze naar Avonturenbaai, Umi-stad, Friendly Falls of Axel City om hun Nick Jr.-vriendjes te zoeken die in de omgeving verstopt zitten. Als spelers al hun vriendjes vinden en erop tikken voordat de tijd om is, verdienen ze sterren! Kinderen kunnen ook steeds weer opnieuw spelen om in elke scène NIEUWE PERSONAGES te zoeken.

Leeftijd: 3-6

PAW Patrol