XPups Maken Jam / Pups redden een Windsurfende Big

Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

Pups Maken Jam / Pups redden een Windsurfende Big
Hele aflevering
Nieuw
XKnutselbeesten: Rubble

Rubble uit Paw Patrol komt tot leven met een beetje fantasie en wat simpele voorwerpen die je thuis kunt vinden!

Knutselbeesten: Rubble
Nieuw
XSamen Tuinieren

Geen tuin is te groot, geen pup is te klein! Help je kleuter of peuter met telen en oogsten en zorg samen voor een fantastische picknick voor alle PAW Patrol-vriendjes in dit educatieve, gratis online spel op Nick Jr!

PAW Patrol: Samen Tuinieren
XPak die rugzak

Alex is zijn rugzak verloren! Kan de Paw Patrol hem vinden en bij hem terugbrengen voordat zijn eerste schooldag begint?

PAW: Pak die rugzak
Nieuw
XPups Redden een Stadskatje / Pups Redden een Wolksurfer

Katie en Cali gaan bij Everest logeren, maar Cali vind het niet zo leuk en loopt weg. // Er staat een harde westenwind en Durfal Danny X gaat kitesurfen. De wind blaast hem alle kanten op.

Pups Redden een Stadskatje / Pups Redden een Wolksurfer
Hele aflevering
XMarshall Knutselbeestjes

Marshall van Paw Patrol komt tot leven met behulp van simpele voorwerpen die je thuis kunt vinden en wat fantasie!

Marshall Knutselbeestjes
XNick Jr. limonadekraam
Nick Jr. limonadekraam
XSkye gezicht schminken

Halloween ligt op de loer en zo kun je je gezicht schminken als Skye, om je kostuum van je favoriete Paw Patrol-personage af te maken!

Skye gezicht schminken
XDie rots is een krokodil

Als François in een gat valt nadat hij achternagezeten is door een krokodil, moet de PAW Patrol hem helpen!

PAW: Die rots is een krokodil
XPAW Patrol: PAW-tastische missies

Heb jij het in je om lid van de PAW Patrol te worden? Help de inwoners van Avonturenbaai door samen met de pups van PAW Patrol missies te voltooien!

PAW Patrol: PAW-tastische missies
XWerk samen met PAW Patrol!

Werk samen met PAW Patrol in hun ultieme reddingsacties!

Werk samen met PAW Patrol!
XGezichtsschmink: Rubble

Halloween ligt op de loer en zo kun je je gezicht schminken als Rubble, om je kostuum van je favoriete Paw Patrol-personage af te maken!

Gezichtsschmink: Rubble
XNick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord

Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr. waar kinderen vier feestelijke spellen kunnen spelen met hun favoriete Nick Jr.-vrienden uit PAW Patrol, Shimmer en Shine, Blaze en Sunny Day. Kinderen kunnen elke plek in het vakantieoord zo vaak als ze willen bezoeken. Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr.-vrienden!

Leeftijd: 3-6

XNick Jr. Superspeurtocht

Laten we verstoppertje spelen met de pups van Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen, Sunny en Team Umizoomi! Eerst moet je superspeurneus een vriendje uitzoeken om mee te spelen. Vervolgens gaan ze naar Avonturenbaai, Umi-stad, Friendly Falls of Axel City om hun Nick Jr.-vriendjes te zoeken die in de omgeving verstopt zitten. Als spelers al hun vriendjes vinden en erop tikken voordat de tijd om is, verdienen ze sterren! Kinderen kunnen ook steeds weer opnieuw spelen om in elke scène NIEUWE PERSONAGES te zoeken.

Leeftijd: 3-6

PAW Patrol