XDe Pups redden een Stinkende Bloem / De Pups redden een Aaponaut

Paw Patrol, gaat over zes heldhaftige pups: Chase, Marshall, Rocky, Puin, Zuma en Skye - die worden geleid door de 10-jarige Ryder. Samen werken ze hard om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein!

De Pups redden een Stinkende Bloem / De Pups redden een Aaponaut
Hele aflevering
Nieuw
XBevrijd Wally

Als Wally vastzit achter een aantal rotsen, moeten Ryder en de pups hem terug in het water krijgen!

PAW: Bevrijd Wally
Nieuw
XNick Jr. limonadekraam
Nick Jr. limonadekraam
Nieuw
XPup-rock-lied

De PAW Patrol speelt een pup-rock-lied, maar ze hebben de laatste regel nog niet geschreven, dus moeten ze improviseren!

PAW: Pup-rock-lied
Nieuw
XPups Redden een Speelse Draak / Pups Redden de Dieren

De draak uit het lievelingsboek van Alex komt tot leven en speelt verstoppertje in de Avonturenbaai. Alex mag helpen om hem terug te halen. // De trailer van Francois raakt los en al zijn reptielen en amfibieën ontsnappen uit hun kooi.

Pups Redden een Speelse Draak / Pups Redden de Dieren
Hele aflevering
XMoeder Olifant

De pups moeten een moeder olifant redden die in een diep ravijn is gevallen en haar terugbrengen naar haar baby.

PAW: Moeder Olifant
Nieuw
XPAW Patrol: PAW-tastische missies

Heb jij het in je om lid van de PAW Patrol te worden? Help de inwoners van Avonturenbaai door samen met de pups van PAW Patrol missies te voltooien!

PAW Patrol: PAW-tastische missies
XDe enge blokhut

Er gebeurt iets vreemds in de blokhut. PAW Patrol gaat op een griezelige missie!

PAW: De enge blokhut
Nieuw
XHalloween Avonturen

'Snoep of je leven!''. Vier samen Halloween met PAW Patrol, Shimmer en Shine, Bubble Guppies en de rest van jouw favoriete Nick jr. vriendjes! Ga de straat op in jouw mooiste kostuum op de meest spookachtige avond in het jaar!

Halloween Avonturen
Nieuw
XPAW Patrol: Pup Pup Boogie: Wiskundig Dansen

Peuters en kleuters kunnen de pups van PAW Patrol helpen bij het leren van hun pup pup boogie danspassen! Het spel brengt ze het herkennen van cijfers en tellen bij.

PAW Patrol: Pup Pup Boogie: Wiskundig Dansen
XHet kuikentje beschermen

Als een adelaar in de buurt van een nest met een kuikentje rondvliegt, moeten Ryder en de pups hem weglokken!

PAW: Het kuikentje beschermen
Nieuw
XVerborgen schatten

Als Burgemeester Humdinger stiekem een schatkist pakt, ontdekt hij dat wat voor de één een schat is, voor iemand anders lekker ondergoed is!

PAW: Verborgen schatten
Nieuw
XNick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord

Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr. waar kinderen vier feestelijke spellen kunnen spelen met hun favoriete Nick Jr.-vrienden uit PAW Patrol, Shimmer en Shine, Blaze en Sunny Day. Kinderen kunnen elke plek in het vakantieoord zo vaak als ze willen bezoeken. Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr.-vrienden!

Leeftijd: 3-6

XNick Jr. Superspeurtocht

Laten we verstoppertje spelen met de pups van Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen, Sunny en Team Umizoomi! Eerst moet je superspeurneus een vriendje uitzoeken om mee te spelen. Vervolgens gaan ze naar Avonturenbaai, Umi-stad, Friendly Falls of Axel City om hun Nick Jr.-vriendjes te zoeken die in de omgeving verstopt zitten. Als spelers al hun vriendjes vinden en erop tikken voordat de tijd om is, verdienen ze sterren! Kinderen kunnen ook steeds weer opnieuw spelen om in elke scène NIEUWE PERSONAGES te zoeken.

Leeftijd: 3-6

PAW Patrol