XDe pups redden een olifantenfamilie // De pups en de ondeugende kittens

Ryder en de pups gaan op bezoek bij Kapitein Turbot en Francois in Afrika. // Burgemeester Humdinger wil voorkomen dat de prijs voor streeploze stad naar burgemeester Goodway gaat en daar zet hij grof geschut voor in.

Hele aflevering
XPinguïnredding

Pinguïns zwerven door de Avonturenbaai en PAW Patrol moet ze weer in veiligheid brengen.

Nieuw
XNick Jr. Waterpark

Spetter mee met Shimmer en Shine, Blaze Gil, Molly en de PAW Patrol in dit Nick Jr. Waterpark-spel! Dobber met Zuma over een rivier, trotseer een wildwaterbaan met Shimmer en Shine, glij van de waterglijbaan met Gil en race over een waterraceparcours met Blaze. Bovendien kun je aan het prijzenrad draaien en verdien je misschien wel een prijs. Ben je er klaar voor? Dan duiken we erin!

Leeftijd: 3-6

XDe Sea Patrol schiet te hulp

De Sea Patrol is goed bezig! Als het schip van Kaptein Turbot wordt overgenomen door de tentakels van een inktvis, roept hij de hulp in van de puppy's.

Nieuw
XDe pups redden Walinda / De pups redden een groot bot

Kapitein Turbot organiseert een feestje voor Wally Walrus. Als hij niet op komt dagen gaan de Paw Patrol naar hem op zoek. // Kapitein Turbot en Francois vinden een bot van een T-rex skelet. Als ze het uit willen hakken, stort de klif in.

Hele aflevering
XAan de rand van de afgrond

Nadat burgemeester Humdinger valsspeelt in de grote race, heeft hij de hulp van PAW Patrol nodig om hem te redden van een nare val!

Nieuw