XStadstour

Volg Josh en Blue die een wandeling maken door deze grappige stad, op zoek naar aanwijzingen om Blue aan het lachen te maken.

Blue's Clues & You: Stadstour
XBlue's Clues & Jij: Een dag met Blue

Tickety Tock is dol op tellen, de tijd lezen en Blue helpen gedurende de dag. Kom een dagje doorbrengen met Tickety en Blue en help met haar dagelijkse routines. Ochtend, middag en avond hebben elk andere activiteiten te bieden zoals tanden poetsen, post lezen, snacks eten en meer! Kan jij Tickety helpen om Blue voor te bereiden op elk deel van de dag? Om Tickety te helpen met Blue's routines, moeten je alle voorwerpen verzamelen (slepen en loslaten) die Blue nodig heeft voor die activiteit. Als alle voorwerpen zijn geselecteerd, krijg je te zien hoe je Blue hebt geholpen om haar dagelijkse routine te voltooien. Blue is zo blij dat ze op jou kan rekenen! Dit Blue's Clues & Jij!-spel draait om routines en kan gesprekken op gang brengen met je kind over waarom routines zo belangrijk en handig zijn om de dag door te komen.

Blue's Clues & Jij: Een dag met Blue
XHoe voel je je vandaag, Blue?

Blue is een beetje sip en Josh moet de aanwijzingen volgen om te ontdekken waarom.

Blue's Clues & You: Hoe voel je je vandaag, Blue?
XWe gaan winkelen!

Help Josh ontdekken wat Blue wil kopen! Wanneer Josh een nieuw, blauw kleurpotloodje nodig heeft, bezoeken hij en Blue de cadeauwinkel van Joe en vinden ze een nieuwe aanwijzing.

Blue's Clues & You: We gaan winkelen!
XWereldkeuken

Meneer Zout, mevrouw Peper en de hele Specerijen-familie maken allemaal lekkere hapjes van over de hele wereld voor Blue... en voor JOU! Help in de keuken en maak allerlei gerechten zoals dumplings uit China, gnocchi uit Italië, tamales uit Mexico en nog veel meer. Ondertussen leer je leuke weetjes over de cultuur in tien verschillende landen en wat ze daar allemaal eten. Kom alles te weten over de heerlijke wereldcultuur met Blue's Clues & Jij!

Blue's Clues & Jij: Wereldkeuken
XHet Denktankteam!

Josh, Blue, Klokmeid en Superzeep slaan de handen ineen en vormen het Denktankteam!

Het Denktankteam!
XTijd om te tekenen

Blue heeft ongelooflijk nieuws over meneer Sal en mevrouw Pepper. De volgende aanwijzing vind je in het bord. Kun jij uitvinden wat het is?

Blue's Clues & You: Tijd om te tekenen
XDe Nick Jr. Block Star uitdaging

Klaar voor een leuk spel voor het hele gezin? In dit spel kunnen 4 spelers tegen elkaar strijden om te zien wie er de beste is! Elke deelnemer kan kiezen uit verschillende blok-personages uit PAW Patrol, Blue's Clues & You, Blaze en nog veel meer! Er zijn 3 uitdagingen om je vaardigheden op te bouwen, gebruik probleemoplossend vermogen om er zo snel mogelijk doorheen te komen! Elke speler neemt om de beurt hetzelfde hindernisparcours met een tijdlimiet. Hoe sneller je gaat, hoe meer punten je verzamelt. De speler met de meeste punten wint!

De Nick Jr. Block Star uitdaging
XAndere speelafspraken

Terwijl ze Blue's Clues spelen, helpen Josh en Blue hun vrienden pret te hebben met andere spelletjes.

Blue's Clues & You: Andere speelafspraken
XBlue's verjaardagscadeautjes

Kom en geniet op Blue's verjaardagsfeestje! Ga met Josh mee en volg de aanwijzingen om uit te zoeken wat ze voor cadeautje wil.

Blues Clues & You: Blue's verjaardagscadeautjes
XBoerderijbezoek

Volg Josh en Blue die samen voor het eerst springen om een boerderij te bezoeken en hun vriend te helpen.

Blue's Clues & You: Boerderijbezoek
XBlue's Clues officiële titelsong

Luister naar het Blue's Clues-lied!

Blue's Clues & Jij officiële titelsong

Blue's Clues & Jij