XDe Race om de Gouden Schat

Blaze en zijn vrienden vinden een schatkaart en gaan op zoek. Crusher maakt jacht op dezelfde schat. Wie is er eerder?

De Race om de Gouden Schat
Hele aflevering
Nieuw
XSchattenjacht

Zullen Blaze en de Monsterwielen de schat vinden? Ontdek het zelf in deze video!

Schattenjacht
Nieuw
XSuper Stuntpuzzels

In dit gratis, leerzame onlinespel van Nick Jr. helpen kinderen Blaze en de Monsterwielen-personages om puzzelstukken te vinden en op hun plek te slepen in racebaan-puzzels.

Leeftijd: 3-6

Blaze en de Monsterwielen: Super Stuntpuzzels
XBliksemsnelheid

Blaze moet de elektrisch geladen wolken ontwijken om niet geraakt te worden door de bliksem!

Blaze: Bliksemsnelheid
Nieuw
XDiereneiland

Lazard steelt van alle dieren op Diereneiland hun speciale dierenkracht. Dat doet Lazard omdat hij zelf geen bijzondere kracht heeft. Tenminste; dat denkt hij.

Diereneiland
Hele aflevering
XCrushers gehaktballen

Kijk hoe gehaktballen gemaakt worden wanneer Blaze en AJ Crusher aantreffen in de keuken!

Blaze: Crushers gehaktballen
Nieuw
XNick Jr. limonadekraam
Nick Jr. limonadekraam
XLichtrijdersrace

Race mee met Blaze en de Monsterwielen als ze veranderen in Lichtrijders

Lichtrijdersrace
XDoehetzelf Blaze

Doehetzelf Blaze van Blaze en de Monsterwielen

Doehetzelf Blaze
XNick Jr World!

Stort je met ons spel Nick Jr. World in een wereld vol avontuur! Maak je eigen avatar voordat je gaat spelen en help je vriendjes van Nick Jr. zoals Blaze, Shimmer en Shine, de cadetten van Top Wings en Butterbean!

Nick Jr World!
XVast in de modder

Als hun vrienden op een mistige Halloween-avond vast komen te zitten in de modder, gebruiken Blaze en AJ schaduwen om ze te vinden!

Blaze: Vast in de modder
XRace naar de Adelaarsrots

Race naar de Adelaarsrots met Blaze en de Monsterwielen!

Race naar de Adelaarsrots
XNick Jr. Vrolijke feestdagen-vakantieoord

Welkom in het Vrolijke Feestdagen-vakantieoord van Nick Jr. waar kinderen vier feestelijke spellen kunnen spelen met hun favoriete Nick Jr.-vrienden uit PAW Patrol, Shimmer en Shine, Blaze en Sunny Day. Kinderen kunnen elke plek in het vakantieoord zo vaak als ze willen bezoeken. Vier de winterse feestdagen samen met jouw Nick Jr.-vrienden!

Leeftijd: 3-6

XBlaze Superspeurtocht

Laten we verborgen vormen zoeken met Blaze en de Monsterwielen! Eerst wordt jij als superspeurneus verzocht om een monsterwiel-vriend te kiezen. Elk monsterwiel leidt kinderen naar een ander niveau waar ze een vorm leren kennen. Vervolgens gaan ze op een superspeurtocht om die vorm te vinden! Er zijn drie niveaus, en in elk niveau moeten kinderen een scène doorzoeken en op voorwerpen tikken die de vorm hebben van een cirkel, driehoek of rechthoek. Als spelers alle vormen kunnen vinden en aantikken, verdienen ze sterren! Kinderen kunnen het spel ook weer opnieuw spelen om in elke scène MEER vormen te zoeken.

Leeftijd: 3-6

XNick Jr. Superspeurtocht

Laten we verstoppertje spelen met de pups van Paw Patrol, Blaze en de Monsterwielen, Sunny en Team Umizoomi! Eerst moet je superspeurneus een vriendje uitzoeken om mee te spelen. Vervolgens gaan ze naar Avonturenbaai, Umi-stad, Friendly Falls of Axel City om hun Nick Jr.-vriendjes te zoeken die in de omgeving verstopt zitten. Als spelers al hun vriendjes vinden en erop tikken voordat de tijd om is, verdienen ze sterren! Kinderen kunnen ook steeds weer opnieuw spelen om in elke scène NIEUWE PERSONAGES te zoeken.

Leeftijd: 3-6

Blaze en de Monsterwielen