XEen skelter bouwen

Casper en Jasper dagen Becca uit voor een skelterrace. Om mee toe doen aan de race, bouwt Becca Pedro's bed om tot een skelter.

Becca's Bende: Een skelter bouwen
XVind een zanger

Becca's Bende heeft aangeboden op het Bosrock Festival op te treden, maar ze hebben geen zanger. Ze gaan op zoek naar een zanger en vragen in de stad of er iemand met ze mee wil doen.

Becca's Bende: Vind een zanger
XJasper en Casper redden!

Tijdens Junior Strandwacht Dag volgen Becca en de bende een training om het strand veilig te houden. Maar al snel blijkt dat ze wat ze geleerd hebben, moeten gebruiken om Jasper en Casper te redden!

Becca's Bende: Jasper en Casper redden!
XOntmoet Robobart!

Bart gaat op vakantie, dus heeft hij een robot gebouwd om de Bende te helpen met hun klusjes. Ontmoet de geweldige Robobart!

Becca's Bende: Ontmoet Robobart!
XHet perfecte maatje vinden

De Bende ontdekt dat nu Sue weg is, Ringo van plan is om Vriendentijnsdag alleen door te brengen. Ze proberen Ringo te helpen om het perfecte maatje te vinden.

Becca's Bende: Het perfecte maatje vinden
XPedro's kalmeringslied

Om Gil de gigantische vis te vinden, moet Pedro de diepte in duiken. Door zijn kalmeringslied te zingen, wordt hij niet meer bang!

Becca's Bende: Pedro's kalmeringslied
XOp Sue passen

Becca en de bende moeten op Ringo's huisdier, Sue de kever, passen. En op Sue passen is niet zo makkelijk als ze dachten.

Becca's Bende: Op Sue passen
XEen spectaculair optreden!

Becca en de bende doen mee aan de grote talentenjacht in Wiebelstaart: Wiebelstaartensterren. Ze moeten alleen nog beslissen wat ze gaan doen als ze gaan optreden om indruk te maken op de jury!

Becca's Bende: Een spectaculair optreden!
XDe wiebeltastische vier!

Becca's vader geeft Becca en de bende inspiratie om superhelden te worden, en ze richten hun eigen superbende op. Maak kennis met de wiebeltastische vier!

Becca's Bende: De wiebeltastische vier!
XDe schatkaart

De Bunch vindt een oude kaart die naar de verloren schat van de Eikel Koning leidt.

Becca's Bunch: De schatkaart
XWoodrock Radio

Treed met Becca's Bende live op in de studio voor Woodrock Radio!

Woodrock Radio
XOp avontuur

Geniet van de avonturen van Becca, Russell, Sylvia en Pedro in Wagtail Woods

Op avontuur
XDe krakende boom

Er komen rare geluiden uit het bos. Becca's Bende gaat op zoek om erachter te komen waar die rare geluiden vandaan komen.