Nick Jr. Apps

XPAW Patrol: Puppy's de lucht

Kinderen gaan de lucht in met de puppy's van PAW Patrol in een leuk vliegspel met de Air Patroller en de nieuwe vliegpakken van het team! De "PAW Patrol: Puppy's de lucht in"-app leert kinderen rekenen op peuterschoolniveau met behulp van de stoere puppyhelden uit de Nick Jr. tv-serie!

XShimmer en Shine: Tochtje op 't Tovertapijt

Kleuters en peuters kunnen tijdens een rit op een vliegend tapijt de basis van rekenen leren met Nick Jr.'s megapopulaire tovergeesten Shimmer en Shine! Help deze geesten-in-opleiding hun toverkunsten ontwikkelen en oefen ondertussen je eigen probleemoplossende vaardigheden; aanbevolen door deskundigen op het gebied van educatie! Shimmer and Shine: Enchanted Carpet Ride Game is een app die kinderen uitnodigt om door vier magische locaties in Zahramay Falls te vliegen. Onderweg kunnen ze munten verzamelen en geheime schatkisten ontdekken. Verzamel alle toverjuwelen om een juwelenkist te openen en een speciale prijs te onthullen!

XPaw Patrol: Reddingsmissie

Paw Patrol Rescue Run is de eerste en de enige app waarin je kind met zijn of haar favoriete Paw Patrol-personages kan spelen! Ryder en de puppy's hebben de hulp van je kind nodig om Avonturen Baai te redden!

XBlaze and the Monster Machines: Spelen met Blaze

1, 2, 3, Let's Blaze! Speel als de snelste monstertruck en grootste held van Axle City, Blaze, in vijf dynamische games vol nieuwe, razendsnelle avonturen die een geweldige rit beloven!

XDora the Explorer: Dora and Friends

Ben je er klaar voor om grote avonturen te beleven met "Dora and Friends", de nieuwste serie van Nick Jr? We gaan een verhaal maken! De app "Dora and Friends" stimuleert kinderen magische verhalen te vertellen door met Dora en haar nieuwe vriendjes te spelen.

XDora's Grote Wereld

Nu kan uw peuter of kleuter samen met Dora spelen en leren terwijl ze met haar op reis gaan in Dora's grote wereld! Dankzij de door kinderen geteste spellen over lees- en schrijfvaardigheid, rekenen en wetenschap, kunnen uw kinderen zich urenlang vermaken en meteen nog wat leren ook! Elke dag gaat Dora met uw kind op een educatief avontuur en kunnen ze onderweg als beloning interactieve stickers en Ontdekkingsreiziger-insignes verdienen! Begin als Junior en stop Rugzak helemaal vol om een Super ontdekkingsreiziger te worden!