Nick Jr. Apps

XHindernisbaan

Help Blaze en de Monsterwielen over de ultieme hindernisbaan, waarbij Blaze over land racet, over water snelt en door de lucht zoeft! Hij heeft jouw hulp nodig om op te passen voor Crusher! Crusher kan Blaze alleen verslaan als hij valsspeelt, dus heeft hij zijn meest gemene valstrikken uitgezet! Help Blaze de obstakels en Crushers' valstrikken te ontwijken, zodat hij de race wint!

Blaze en de Monsterwielen: Hindernisbaan
Nieuw
XNella de ridderprinses: Avonturen in het koninkrijk

Help Nella en haar vrienden tijdens hun spannende avonturen. Schiet pijlen om de verdwaalde vogels de weg naar huis te wijzen, schiet ijsbollen naar hongerige impkins, teel groenten met Willow en haar magische zaadjes.

Nella de ridderprinses: Avonturen in het koninkrijk
XPAW Patrol: Puppy's de lucht

Kinderen gaan de lucht in met de puppy's van PAW Patrol in een leuk vliegspel met de Air Patroller en de nieuwe vliegpakken van het team! De "PAW Patrol: Puppy's de lucht in"-app leert kinderen rekenen op peuterschoolniveau met behulp van de stoere puppyhelden uit de Nick Jr. tv-serie!

PAW Patrol: Puppy's de lucht
XPaw Patrol: Reddingsmissie

Paw Patrol Rescue Run is de eerste en de enige app waarin je kind met zijn of haar favoriete Paw Patrol-personages kan spelen! Ryder en de puppy's hebben de hulp van je kind nodig om Avonturen Baai te redden!

Paw Patrol: Reddingsmissie
XPAW Patrol: Puppy redding!

Ga op reddingsrondreis met al je favoriete puppy's in de nieuwe app: PAW Patrol: Puppy redding! Gloednieuwe locatie toegevoegd: De Jungle! Samen met 5 nieuwe PAW Patrol-reddingsmissies!

PAW Patrol: Puppy redding!